Kerkje Valkkoog Nieuwsbrief
 
Jan Kühne & Friends In Concert 
 
Zaterdag 12 januari, aanvang 20.15 uur in Kerkje Valkkoog 
 
Het werd eens tijd om onze eigen Jan Kühne uit te nodigen voor een concert. Het multitalent van rasmuzikant Jan Kühne is overal in de Noordkop bekend. Bekend van muzieklessen, bekend van swingende feestavonden, bekend van muzikale omlijstingen bij officiële openingen en zo meer. Waar Jan speelt, solo of met een stel maten, daar wordt het altijd leuk. 
 
Zeldzamer zijn de keren dat Jan gevraagd wordt voor een avondje luistermuziek. Dat hebben we nu eens gedaan. Op zaterdagavond 12 januari mag Jan in het kerkje samen met een groep muziekvrienden ‘uitpakken’. Jan heeft beloofd dat het een uitbundig muziekfeest wordt met een bonte verzameling aan muziekstijlen. Dat gaat van jazz, poëzie en klassiek naar pop.

Voor deze speciale gelegenheid heeft Jan een uitgelezen groep friends om zich heen verzameld: Remske Lycklama à Nijeholt, René Sytsma, Jaap Dros, Jan Doedens, Johnny Tevreden, Ruben de Ruiter en Small Buzz. Allemaal muzikanten van hetzelfde ‘ras’ als Jan. Dat gaat een bijzonder, niet missen concert worden als aftrap van muzikaal Valkkoog in 2019. 
 
Toegang en reserveren 
 
Toegang € 15,=. Donateurs of CJP € 13,=. Kinderen tot 14 jaar gratis.


Kaartverkoop bij boekhandel Plukker, Gedempte Gracht 73, Schagen.


Reserveren tel. 0224-215661 of via: 
Concerten Kerkje Valkkoog
 


Binnenkort in één van de andere concertkerkjes in de Kop van Noord-Holland 
 
Zondag 20 januari 20.00 uur - Winkel:
- Ramon van Engelenhoven - piano

Zondag 27 januari 15.30 uur - Hippolytushoef:
- 'Alles begint bij Bach' - viool, cello en verteller

Meer concerten in de Noordkop: 
De Kop Vol Muziek