Kerkje Valkkoog Nieuwsbrief
 
Een avond vol Zuid-Amerikaans temperament 
 
Zaterdag 6 oktober, aanvang 20.15 uur in Kerkje Valkkoog 
 
De concerten in het kerkje van Valkkoog gaan weer beginnen. Met Zuid-Amerikaanse sferen, gebracht door Flor de Amor, Bloem der Liefde: drie stralende vrouwen en één bijzondere man.


Zangeres en gitariste Sandra Coelers raakt de snaren van het gevoel met haar expressieve, warme en wendbare stem. Contrabassiste Marlon van Mook laat de band treinen als een stoomlocomotief. Fluitiste Marjolein Kempen blaast met haar klankimprovisaties het zoete imago van haar instrument omver en accordeonist Fried Manders speelt volle maan en sterren van de hemel.


Zij laten Argentijnse tango’s, Cubaanse bolero’s en eigen Spaanstalige liederen klinken in heerlijke arrangementen, spontane improvisaties en overtuigende koortjes. Een flinke dosis humor en levendigheid wordt afgewisseld met liederen van een ontroerende eenvoud. 
 
Maar wanneer ze los gaan in steeds opzwepend wordende ritmes, veranderen de drie charmante dames van Flor de Amor in ontembare podiumbeesten. De enige heer van het gezelschap moet dit lijdzaam aanzien totdat hij besluit een andere kant van zichzelf in de strijd te gooien. Zij speelden in vele theaters en op festivals en werden onder andere bekend als de hartstochtelijke afsluiting van het theaterfestival ‘Nacht van de Passie’.


Hun programma voor deze bijzondere avond heeft de titel ‘La Ultima Rocca’, de Laatste Rots, meegekregen.
Toegang € 15,=. Donateurs of CJP € 13,=. Kinderen tot 14 jaar gratis.


Kaartverkoop bij boekhandel Plukker, Gedempte Gracht 73, Schagen.


Reserveren tel. 0224-215661 of via: 
Concerten Kerkje Valkkoog
 


Binnenkort in de andere concertkerkjes in de Kop van Noord-Holland 
 
Zondag 21 oktober 20.00 uur - Winkel:
- Trio C tot de derde - Klezmer, Balkan, gipsy, jazz en klassiek

Zondag 28 oktober 15.30 uur - Hippolytushoef:
- Charlotte Haesen en het Tobalita Strijkkwartet - 'Café des Chansons'

Meer concerten in de Noordkop: 
De Kop Vol Muziek