Kerkje Valkkoog Nieuwsbrief
 
Start concertseizoen Kerkje Valkkoog 
 
Kerkje Valkkoog op de UITmarkt 
 
Het belooft fantastisch weer te worden en het programma is veelkleurig en sprankelend. Met het beste dat de cultuur in onze regio biedt. Met muziek, zang, toneel, ballet, dans en film: op zondag 2 september van twaalf tot negen uur in de avond voorstellingen op podia aan het Cultuurplein, in het Scagon Theater en in de Ridderzaal.Ook Kerkje Valkkoog is present: samen met de andere twee concertkerkjes van Hippolytushoef en Winkel hebben we een kraampje op het Cultuurplein. Komt u met ons genieten van de optredens? Dan voorzien wij u van onze flyer en het programmaboekje met alle concerten van De Kop Vol Muziek. Van harte welkom!


 
 
Programmaboekje ontvangen? 
 
Over programmaboekje gesproken: alle concerten in de kerkjes van Valkkoog, Winkel en Hippolytushoef bij elkaar, voor seizoen 2018 - 2019 maar liefst 19 in totaal. Zoals gezegd, op de UITmarkt af te halen en natuurlijk mee te nemen bij ieder concert.Wilt u deze voorpret exclusief bij u thuisbezorgd krijgen, geeft u dat hier dan even aan. Eind september heeft u het programmaboekje dan in huis.


 
 
Kerkje Valkkoog en uw privacy 
 
Tja, wij moesten er ook aan geloven. Uw – overigens beperkte – persoonsgegevens waren al in goede handen bij ons, maar dat moesten we nu ook opschrijven. Alzo gedaan: ze staan op de website. Geïnteresseerd? Kijkt u dan hier.
 
 
Donateur worden? 
 
Een nieuw jaar is een moment bij uitstek voor goede voornemens. Waarom zou dat niet gelden voor een nieuw concertseizoen? Voor maar € 20 per jaar bent u al donateur van Kerkje Valkkoog. Van die donatie onderhouden we het kerkje en maken we de concerten en andere culturele activiteiten mogelijk.Ruim de helft daarvan is weer ten gelde te maken: u krijgt immers 2 euro korting bij ieder concert. Maar ja, daar gaat het u natuurlijk niet om bij uw donatie. Meer info ...