Kerkje Valkkoog Nieuwsbrief
 
Het Ritme van de Wereld met Chris Colleye 
 
Zaterdag 13 januari, aanvang 20.15 uur in Kerkje Valkkoog 
 
Op zaterdagavond 13 januari is er in ons concertkerkje even iets anders te beleven dan de gebruikelijke genres. Die avond wordt het kerkje gewijd aan Het Ritme van de Wereld. En muziekkenners weten dan dat het de avond wordt van Chris Colleye. Wie kent hem niet. Honderd procent muzikant, gespecialiseerd in alle mengvormen van percussie uit Afrika, Cuba en Brazilië. 
 
Als docent percussie heeft hij ruim twintig jaar les gegeven op het conservatorium van Alkmaar en Haarlem en op verschillende muziekscholen. Hij werkte en werkt met bekende en onbekende artiesten uit binnen- en buitenland, speelde in musicals, theaterprogramma's, televisie-programma’s, radioprogramma’s, speelde op grote binnenlandse en buitenlandse podia en festivals. Heeft zijn medewerking verleend aan duizend-en-één geluidsopnames van reclamemuziek tot kinderliedjes op LP's en CD's. Hij is een veel gevraagd workshopleider en geeft wereldwijd percussieworkshops aan particulieren, bedrijven, scholen en instellingen.


Op 13 januari brengt hij twee muziekvrienden mee met wie hij jaren samenspeelde in de band Twenty Brothers House: drummer Marcel Keyser en gitarist Ton Mulders. Daarnaast komen er ook nog twee gastspelers mee. Wie dat zijn moet nog even een verrassing blijven.


Het wordt een avond met allerlei percussie, gitaarspel, zang, improvisatie en publiek dat mee mag doen. U begrijpt dat het onmogelijk is ook maar iets van een programma te laten zien. De door en door muzikale heren houden van improviseren en dat maakt de avond waarschijnlijk alleen maar boeiender. 
 
Toegang € 15,=. Donateurs of CJP € 13,=. Kinderen tot 14 jaar gratis.


Kaartverkoop bij boekhandel Plukker, Gedempte Gracht 73, Schagen.


Reserveren tel. 0224-215661 of via: 
Concerten kerkje Valkkoog
 
(gebruik de reserveerknop bij het concert). 
 


Binnenkort in de andere concertkerkjes in de Kop van Noord-Holland 
 
Zondag 21 januari 20.00 uur - Winkel:
- Trio Tim Kliphuis - gipsy jazz, folk en klassieke muziek

Zondag 28 januari 15.30 uur - Hippolytushoef:
- Merain Trio - Ierse muziek

Voor meer info en alle concerten van dit seizoen: 
De Kop Vol Muziek